martes, 7 de agosto de 2012

MANIFESTACIÓ: PROU DE MENTIDES, FEM-LOS FORA


PROU DE MENTIDES, FEM-LOS FORA
BASTA DE MENTIRAS, ECHÉMOSLES
MANIFESTACIÓN
8/8/2012
20:00
PLAZA 15M (Mª Agustina)
Castelló de la Plana


L'Assemblea del 15M de Castelló convoca a totes les persones, col·lectius, associacions, … a demostrar que totes les retallades realitzades per la classe política no han aconseguit reduir gens la dignitat del poble.

Estem fartes de suportar tot el pes de la crisi sobre les nostres espatlles mentre els veritables culpables segueixen acumulant riquesa i poder sense pagar pels seus delictes. Sabem qui són els culpables i no anem a parar fins a fer-los fora: Banquers avariciosos i usurers que no han dubtat ni un segon a estafar-nos i robar-nos a través d'hipoteques impagables, de participacions preferents i, sobretot, carregant les seves pèrdues sobre el poble i apropiant-se dels diners públics.

Grans empresaris que no han dubtat a acomiadar massivament mentre els seus guanys augmentaven i viatjaven a paradisos fiscals, deixant a la resta de treballadores en una situació de precarietat absoluta.

Polítics sàtrapes que actuen en benefici propi i d'aquells als quals veritablement representen: sistema financer i grans multinacionals. Amb privilegis propis de déus ens han condemnat a la misèria i cap d'ells ha pagat ni pagarà pels seus delictes.

Per això estarem totes dimecres que ve 8 d'agost a les 20h a la plaça 15M (Mª Agustina) per cridar: Prou de mentides, fem-los fora.

La Asamblea del 15M de Castelló convoca a todas las personas, colectivos, asociaciones, … a demostrar que todos los recortes realizados por la clase política no han conseguido reducir ni un ápice la dignidad del pueblo.

Estamos hartas de soportar todo el peso de la crisis sobre nuestros hombros mientras los verdaderos culpables siguen acumulando riqueza y poder sin pagar por sus delitos. Sabemos quiénes son los culpables y no vamos a parar hasta echarles: Banqueros avariciosos y usureros que no han dudado ni un segundo en estafarnos y robarnos a través de hipotecas impagables, de participaciones preferentes y, sobre todo, cargando sus pérdidas sobre el pueblo y apropiándose del dinero público.

Grandes empresarios que no han dudado en despedir masivamente mientras sus ganancias aumentaban y viajaban a paraísos fiscales, dejando al resto de trabajadoras en una situación de precariedad absoluta.

Políticos sátrapas que actúan en beneficio propio y de aquellos a los que verdaderamente representan: sistema financiero y grandes multinacionales. Con privilegios propios de dioses nos han condenado a la miseria y ninguno de ellos ha pagado ni pagará por sus delitos.

Por eso estaremos todas el próximo miércoles 8 de agosto a las 20h en la plaza 15M (Mª Agustina) para gritar: Basta de mentiras, echémosles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario