viernes, 22 de julio de 2011

Comunicat #5: Cómo informar y no volverse transparente en el intento

Toma la Plaza Onda vol confirmar que des del mateix dia 11 de juny, l'alcalde ens va obrir les portes de l'ajuntament. I obertes continuen. Tenim pendent fixar la data per a entrevistar-nos amb ell, i és que no volem anar a una reunió tant sols per quedar bé, ja que volem anar amb propostes que siguen factibles de desenvolupar. No desitgem anotar una frase del que volem proposar i que es quede en l'aire, com una proposta sense sentit. Estem treballant, sí, treballant per portar temes que considerem que es puguen aplicar a Onda i per fer això hem de tenir dades concretes. Recordem que som un moviment ciutadà i no tenim accés a la informació important, per això ens costa més preparar i desenvolupar propostes.

D'altra banda, aclarir que el moviment mai ha sol·licitat per escrit cap còpia de les actes de l'ajuntament, per tant, l'actual equip de govern no ens ha negat res que nosaltres no haguérem sol·licitat, és obvi. Les actes les hem consultat al tauler d'anuncis, on una volta demanàrem permís per fotocopiar documentació pública i no ens van posar cap problema. Cert és també, que després ho tornàrem a demanar i ja ens van dir que tant sols podíem consultar-ho allí mateix, però no fotocopiar. Les actes de la junta de govern que es pengen a la web no estaven al dia. Bé, tampoc ho estaven abans de la “batacà” socialista.

Sobre el tema dels salaris, ens haguera agradat que l'equip de govern del PP facilitara la informació exacta, si és tot tant transparent, no hi ha res pel que preocupar-se, ¿no? Però ens han remés a que busquem al BOP per esbrinar els salaris. Sabeu que buscar en aquest document no és fàcil ni exacte i per norma general, qualsevol ciutadà desistiria de buscar la informació. Però nosaltres no ho farem i continuarem amb la nostra tasca. Heu tingut l'ocasió no sols de ser transparents, sinó cristal·lins, i facilitar-nos directament els salaris reals amb els complements.

I ací quedaria tot l'assumpte, sobretot després d'anunciar la baixada de sou de l'alcalde. Però no ha sigut el cas. Contràriament, preferiu que ens perdem en tot el llenguatge de l'administració pública (la mateixa que cada volta està més lluny del ciutadà) i ara mateix, vosaltres sols heu aconseguit que es generen més dubtes al respecte.
La pròxima assemblea serà el Dissabte 23 de Juliol a les 19h al Raval de Sant Josep.

Puedes leer esta noticia también en Noticias 964

No hay comentarios:

Publicar un comentario