lunes, 20 de junio de 2011

COMUNICAT #1 TOMA LA PLAZA ONDA; I AIXÒ QUÈ ÉS?, publicat a Arrels el 15 de juny

Som un moviment social, nascut el passat 5 de juny a Onda, arran del moviment nacional que ha germinat des de les manifestacions del 15 M, en les quals demana una democràcia participativa, la reforma de la llei electoral per tal que la pràctica totalitat dels votants tinguen representació en el governs, i la fi dels privilegis de la classe política.

A Onda no som un moviment en contra del nou govern, ni de les persones elegides, seria un sense sentit manifestar-se envers un equip de govern que acaba de prendre el poder i que encara no ha portat ninguna acció endavant a data d’avui.

El passat dissabte ens manifestàrem pacífica i silenciosament en les portes de l’ajuntament, amb un missatge reivindicatiu clar: volem participar en la pressa de decisions per al futur del nostre poble i que la nostra opinió es reflexe en les seues polítiques. Perquè no ens oblidem, els nostres representants en el govern han sigut elegits per dur endavant allò que els veïns del poble necessitem i gestionar-lo de forma neta i transparent. Malgrat això, existeix gent indignada amb nosaltres que ens ho feren saber.

Els convidem a que participen en les assemblees els diumenges a les 20.00 h en el Raval de Sant Josep, i que amb coneixement de causa, valoren i es facen eco de que aquest moviment no entén de colors polítics. Cadascú dels qui ens adherim tenim una ideologia com a persones que som i el dret que tenim a tindre-la, però el moviment Toma la Plaza Onda no, és totalment apartidista i asindical.

Sense més, esperem i desitgem l’adhesió de tots aquells que tinguen algun motiu pel qual lluitar per una verdadera democràcia.

PD. La pròxima assemblea es farà per excepció el dissabte 18 de juny a les 20.00 h en el Raval de Sant Josep, pel motiu de l’adhesió a la manifestació que es fa a Castelló i altres ciutats el diumenge 19 de juny. 

TOMA LA PLAZA ONDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario