martes, 21 de junio de 2011

COMUNICAT #2: FEM PER ENTENDRE'NS

El passat 15 de juny es va publicar a diferents mitjans digitals, una nota de premsa per part de l’actual equip de govern d’Onda en el qual s'afirmava que el consistori obria les portes de l'ajuntament als membres del 15-M després de rebre una sol·licitud de reunió dels mateixos indignats.

Des de Toma la Plaza Onda es vol aclarir que en aquesta nota hi ha informacions errònies que, pot ser degut a un malentés, donen una visió distorsionada de les decisions preses pel moviment en assemblea. Primer cal especificar que en cap moment es va demanar una reunió amb el consistori i que tampoc es va enviar cap carta. Toma la Plaza Onda va dipositar una instància a l’Ajuntament on demanava que no es posessin restriccions per a reunir-se al Raval de Sant Josep, al mateix temps que feia palesa la seua intenció de fer arribar propostes i iniciatives del poble per escrit. En qualsevol cas, considerem que una entrevista amb l'equip de govern és molt desitjable en un futur pròxim.

Tot pareix un “malentès”, ja que s’ha confós “instància” amb “carta” i “petició de reunió” amb “fer arribar propostes nascudes del poble”. Des de Toma la Plaza Onda es prega al nou equip de Comunicació que afine un poc més en la seua redacció per a evitar aquestos “malentesos”. Aprofitem l’ocasió per a convidar tot el poble a les assemblees dels Diumenges a les 20h i per suposat, també convidem a l'alcalde, a la primera tinent d'alcalde i a la resta de la corporació a escoltar in-situ al Raval les propostes dels indignats.

Les persones interessades podran trobar la instància referida anteriorment al nostre bloc, en l'adreça: http://tomalaplazaonda.blogspot.com/

2 comentarios:

  1. Desde TOMA LA PLAZA MORVEDRE os trasladamos nuestra alegría de saberos ahí.

    Si necesitáis ayuda con lo que sea o con el blog, no tenéis mas que decirlo.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies pel vostre suport i ajuda, veïns de comarca! :D

    Estem en contacte :)

    ResponderEliminar