viernes, 30 de septiembre de 2011

Crònica de la Trobada 15M


La Trobada 15M es celebrà el cap de setmana passat a La Vall d’Uixó. Aquestes jornades concentraren a indignats de fins a 10 localitats de tota la província de Castelló. En el cas d’Onda, 15 persones es desplaçaren durant tot el cap de setmana a la plaça on es va tenir lloc una acampada, acompanyada de conferències i concerts.

Entre les activitats més destacades trobem la intervenció del professor Vicent Arrandis (UJI) que ens parlà dels mites i falsedats del mercat de treball i, per una altra banda, la intervenció del economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, que ens parlà de la crisi i la insostenibilitat de l’Estat del Benestar.

El dissabte al matí es va dur a terme una manifestació pels carrers de la localitat, que tingué caràcter tant reivindicatiu com festiu. Assistiren al voltant de 130 persones, molts curiosos eixiren als carrer, alguns d’ells per a expressar obertament la seva solidaritat amb els indignats. Aquesta reunió va servir per a unir més encara als indignats de les diferents assemblees de la província i en ha possibilitat una plataforma per a debatre els temes que ens afecten directament, així com per a decidir les línies de treball comunes per al futur, especialment en vistes a les pròximes eleccions generals.

******************


La Trobada 15M se celebró el pasado fin de semana en La Vall d'Uixó. Estas jornadas concentraron a indignados de 10 localidades de toda la provincia de Castellón. En el caso de Onda, 15 personas se desplazaron durante todo el fin de semana a esta plaza, en donde se hizo una acampada, acompañando las conferencias y conciertos que se llevaron a cabo.

Entre las actividades más destacadas, se puede encontrar la intervención del profesor Vicent Arrandis (UJI) que nos habló de los mitos y falsedades en torno al mercado laboral y el economista y presidente de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, que nos habló de la crisis y la insostenibilidad del Estado de Bienestar.

El Sábado por la mañana se llevó a cabo una manifestación por las calles de la localidad, que tuvo un carácter tanto de protesta como festivo. Asistieron alrededor de 130 personas y muchos curiosos salieron a la calle, algunos para expresar abiertamente su solidaridad con los indignados. 

Este encuentro ha servido para unir más a los indignados de las diferentes asambleas de la provincia y nos ha posibilitado una plataforma para debatir sobre los temas que nos afectan directamente y decidir líneas de trabajo comunes para el futuro, especialmente para la próximas elecciones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario