martes, 5 de julio de 2011

Comunicat #4: D'informacions, reconeixements i estirada d'orelles.

Ja som un poble indignat més: Vila-real es va constituir en assemblea el passat dia 30 de Juny. D'aquesta manera, s'unix a Benicarló, Betxí, Borriana, Vall d'Uixó, Castelló i Onda, és a dir, la majoria de les poblacions importants i amb pes dins la província, tenen la seua assemblea d'indignats. Totes les assemblees estem en contacte permanent i treballem de forma conjunta.

El passat 1 de Juliol els membres d'activisme de l'Assemblea d'Onda, van donar informació relacionada amb l'atur, a l'exterior del SERVEF. Aquesta setmana, al mercat del Dijous, continuaran amb la seua tasca divulgadora als ciutadans que desitgen tindre més informació, en xifres concretes, sobre aquest problema que ens afecta a tots.

Continuen les reunions al Raval de Sant Josep cada diumenge a les 20 h., on malgrat ser estiu i sabent la quantitat de gent que està de vacances, casetes o apartaments, reunim a una mitjana de 50 persones per assemblea i amb cares noves que s'apropen a conèixer el que diem, senyal que hi ha sensibilitat pels temes que tractem.

Des de Toma la Plaza Onda, voldríem felicitar a l'associació Hosturionda, per la creació d'una borsa de treball específica per al sector hostaler local que ajudarà els professionals de l'hostaleria a continuar comptant amb treballadors amb experiència al sector.

Recordar que no som un col·lectiu que va en contra de l'equip de govern, per tant, els felicitem per la iniciativa que han pres per poder fer efectiva la bonificació d’un 50% del rebut de l'aigua a famílies que no arriben al salari mínim interprofessional. Ens agradaria que aquesta mesura no solament ha de ser aplicada a les famílies, sinó a totes les persones que es troben per baix del salari mínim, be siguen famílies o persones individuals. Per tant, quan s'hagen de reconèixer les bones accions preses, com en aquest cas, ho farem.

Ja per a acabar, volíem expressar la nostra sorpresa al saber que aquesta bonificació existia des de l’any 1996 i que no s’ha aplicat mai fins a l’entrada del nou equip de govern. Entenem que aquesta bonificació deuria d’hever-se usat o promocionat igualment, tot i que no estiguérem en una situació socioeconòmica tant desfavorable com l’actual. Animem a la gent a que s’informe d’aquesta mesura.

Recordem que el nostre blog és http://tomalaplazaonda.blogspot.com i que en només dos setmanes d'existència ha rebut més de 1000 visites.

Agraïm a Arrels i Noticias 964 la seua col·laboració en la difusió d'aquestos comunicats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario